Erot elintavoissa fyysisen aktiivisuuden, paikallaanolon, tupakoinnin, nikotiinituotteiden ja alkoholinkäytön osalta paksusuolen syöpää sairastavilla, terveillä ja syövälle altistavan geenivirheen omaavilla henkilöillä - Tiainen, Ville-Matti (2024)
Tiainen, V-M. 2024. Erot elintavoissa fyysisen aktiivisuuden, paikallaanolon, tupakoinnin, nikotiinituotteiden ja alkoholinkäytön osalta paksusuolen syöpää sairastavilla, terveillä ja syövälle altistavan geenivirheen omaavilla henkilöillä. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntalääketieteen pro gradu -tutkielma, 69 s, 7 liitettä.