Osaamisen kehittäminen HR-asiantuntijoiden silmin : työntekijöiden ammatillisen identiteetin vahvistaminen itsensä johtamisella - Saarinen, Sanna; Lehtimäki, Sara (2024)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää HR-asiantuntijoiden roolia työntekijöiden osaamisen kehittämisessä liittyen itsensä johtamiseen, jota hyödyntämällä ammatillinen identiteetti voi vahvistua. Tarkoituksena oli syventää ymmärrystä siitä, miten HR-asiantuntijat näkevät osaamisen kehittämisen roolin ammatillisen identiteetin vahvistamisessa itsensä johtamisella. Tämän lisäksi tarkoituksena oli näyttää suuntaa osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville HR-asiantuntijoille siitä, miten itsensä johtamisen huomioiminen voi vahvistaa organisaatioiden työntekijöiden ammatillista identiteettiä. Tässä kaikessa huomioitiin myös organisaation vaikutus sekä sen tarjoamat mahdollisuudet ja puitteet osaamisen kehittämiseen.