Oppimispelit autismin kirjon lapsille - systemaattinen kirjallisuuskatsaus - Haapanen, Tommi (2024)
Tämän systemaattisen kirjallisuuskatsauksen tarkoituksena on kartoittaa autismikirjon lasten oppimispelien tutkimuksen tilaa, arvioida sen laatua ja käydä läpi saatuja tuloksia. Katsaukseen sisällytettiin tutkimuksia jotka testasivat digitaalista pelinomaista hoitoa vähintään 10 hengen kontrolliryhmällä autismikirjon diagnoosin saaneilla henkilöillä.