Kaupunkitila kiistojen kohteena : tapaus Suvilahti DIY - Hakkarainen, Erika (2024)
Tutkielma tarkastelee kaupunkitilaa koskevaa kiistaa Helsingin Suvilahdessa. Menetelmänä käytetään teoriaohjaavaa sisällönanalyysia. Teoreettisena viitekehyksenä tutkielmassa on Luc Boltanskin ja Laurent Thévenot’n (2006) oikeuttamisteoria. Oikeuttamisteoria tarjoaa valmiit luokat, joiden perusteella kategorisoin aineistoa. Aineistona on Helsingin 2021–2025 kaupunkistrategia sekä Helsingin kaupungin kommenttialustalta poimitut tapausesimerkkiä koskevat kommentit.