Suomi diplomaattisena toimijana Espanjassa ja Portugalissa 1939-1945 - Moilanen, Otto (2024)
Tutkielma käsittelee Suomen diplomaattisia suhteita Espanjaan ja Portugaliin 1939-1945 ulkoministeriön arkistolähteisiin nojaten. Tutkielmassa merkittäväksi teemaksi nousee myös suurvaltojen, Saksan ja Yhdysvaltojen, diplomaattinen vaikutus käsiteltävien maiden suhteisiin.