Toimivan tiimityön voima varhaiskasvatuksen opettajan näkökulmasta - Inkeroinen, Henna (2024)
Tässä kandidaatintyössä tutkittiin varhaiskasvatuksen opettajan käsityksiä toimivasta tiimityöstä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Tutkimus toteutettiin laadullisena tutkimuksena. Aineisto kerättiin haastattelemalla kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa. Haastattelumenetelmä oli avoin dialoginen keskustelu, jota ohjasi tutkimuskysymysten ympärille mietityt teemakysymykset.