Role of artificial intelligence in promotional campaigns - Kivistö, Arttu (2024)
Viime vuosina tekoäly on noussut merkittäväksi tekijäksi, muokkaamassa mainoskampanjoiden suunnittelua ja toteutusta. Tekoäly tarjoaa automatisoidun ja dataan pohjautuvan lähestymistavan tehtäviin, jotka on perinteisesti hoidettu manuaalisesti. Merkittävimpiä etuja, jota tekoäly tarjoaa, on esimerkiksi parannettu automaatio, ennakoiva analytiikka sekä mainosten tehokas kohdentaminen ja personointi. Nämä hyödyt kannustavat yrityksiä ottamaan käyttöön tekoälypohjaisia työkaluja mainoskampanjoihinsa paran-taakseen niiden tehokkuutta ja tuloksia.