Suomalainen joulu ja sen muutos Suomen Kuvalehdessä 1930–1990 - Suojama, Wilma (2023)
Tutkimusaiheeni on suomalainen joulu, sen ilmeneminen ja sen muutokset Suomen Kuvalehdessä. Alkuperäislähteenäni käytän Suomen Kuvalehden numeroita 1930-, 1960- ja 1990-luvuilta.