Digiympäristöt hallitsevien luokanopettajien kokemuksia pandemiakevään etäopetuksesta - Kariuki, Mira (2024)
Tämän tutkimuksen avulla tarkastellaan digiympäristöt hallitsevien luokanopettajien kokemuksia pandemiakevään 2020 etäopetusajasta. Tutkimus käsittelee 4.-6. luokkien luokanopettajien käyttämiä toimintatapoja ja sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämistä etäopetuksen onnistumiseksi.