Varhaisen erikoistumisen vaikutus urasopeutuvuuteen kaksoisuralla - Kandelin, Eino (2024)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on tarkastella, miten varhainen erikoistuminen näkyy urasopeutuvuustaidoissa urheilijoiden kaksoisuralla. Tätä kysymystä selvitetään avaamalla tieteellisiä tutkimuksia käyttäen keskeisiä käsitteitä ensin erikseen, ja sitten yhdistelemällä ja peilaamalla käsitteitä toisiinsa. Työn varsinaista näkökulmaa ei olla juurikaan aikaisemmin tutkittu, joten tutkielmassa on sovellettu tutkimusten tuloksia tämän työn tarkoitukseen.