Työhyvinvointi alan vaihtoon vaikuttavana tekijänä äidinkielen opettajan työssä - Nyrhinen, Mirella (2024)
Tämän tutkimuksen tavoitteena on selvittää, että minkälaisia työhyvinvointiin liittyviä tekijöitä on äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajien työssä, ja ovatko nämä tekijät yhteydessä alan vaihtoon.