Rakennusalan ahdinko syksyllä 2023 : kriisiuutisoinnin kehykset ja toimijoiden äänet Rakennuslehden, Helsingin Sanomien ja Ylen verkkouutisissa - Jolkkonen, Anni (2024)
Tässä maisterintutkielmassa tarkastellaan rakennusalan kriisiksi mielletyn ilmiön määrittelyä ja kehystämistä sekä määrittelyyn osallistuneiden toimijoiden ääniä. Tutkielman aineistona toimii syksyllä 2023 Helsingin Sanomissa, Ylellä ja Rakennuslehdessä julkaistut aihetta käsitelleet verkkouutiset.