Nähdyksi, kuulluksi ja puhutuksi tuleminen : tyttöjen itsemurhien esittäminen animesarjassa Wonder Egg Priority - Suominen, Fanny (2024)
Tässä maisterintutkielmassa kysytään, miten tyttöhahmojen itsemurhia esitetään Wonder Egg Priority -animesarjassa ja miten sarjan miljööt vaikuttavat tyttöjen itsemurhiin. Japanilaisen populaarikulttuurin tutkiminen on tärkeää, koska populaarikulttuuri heijastaa osia oikeasta maailmasta ja mahdollistaa näin yhteiskunnassa piilevien vaarojen ja epäkohtien tutkimisen. Tutkielma on uusi ja monitieteinen, koska aikaisemmin ei ole juurikaan tutkittu animessa esiintyviä itsemurhia.