Ohjaajan vastatunteet kehitysvammaisen lapsen terapeuttisessa musiikkitoiminnassa - Nordström, Elisa (2024)
Tämä opinnäytetyö on autoetnografinen tutkimus opettajan vastatransferenssista kehitysvammaisen lapsen terapeuttisessa musiikkitoiminnassa. Tutkimuksen pohjalla on syksyllä 2023 toteutettu interventiojakso Downin-syndroomaisen ADHD-lapsen kanssa. Tämä terapeuttinen musiikkitoiminta oli menetelmällisesti lähellä musiikkileikkikoulua.