Dominoiva anoppi ja auttava appi : appivanhempiin liitetyt diskurssit verkkokeskustelussa - Laivamaa, Selma (2024)
Maisterintutkielmassa tarkastellaan, miten appivanhemmista keskustellaan verkossa. Tutkimuksessa kuvataan, millaisia diskursseja anoppiin ja appeen liitetään ja miten nämä anoppeihin ja toisaalta appeihin liittyvät diskurssit eroavat toisistaan. Tavoitteena on myös selvittää, miten appivanhemman sukupuoli vaikuttaa keskusteluun appivanhemmasta. Tutkimuskysymykset ovat siis seuraavat: 1) Millaisia diskursseja anoppiin ja appeen verkkokeskustelussa liitetään? 2) Miten anoppiin ja appeen liitetyt diskurssit eroavat toisistaan? 3) Miten appivanhemman sukupuoli vaikuttaa siihen, miten anopista ja apesta keskustellaan?