Pehmytkappaleiden simulointi reaaliajassa - Jänkälä, Kuura (2024)
Kirjallisuuskatsaus dynaamisesti simulaatiossa muovautuvien kappaleiden mallinnukseen. Katsaus keskittyy reaaliaikaisiin simulaatioihin.