Java-sovelluksen ajonaikaisen muistin käytön optimointi - Rautiainen, Pasi (2024)
Selvitetään kirjallisuudesta muistinkulutuksen vähentämisen keinoja Java-sovelluksessa. Miten ajonaikaista muistinkulutusta voidaan opitimoida. Tutkielmassa selvitetään myös mitä syitä on muistinkulutukseen. Tässä tutkielmassa tutkitaan aihetta olio-ohjelmoinnin kannalta.