Fluorescent SMILES nanoparticles - Peuhu, Nelma (2024)
Tämän opinnäytetyön kirjallisuuskatsaus käsittelee SMILES-materiaalien perusteoriaa sekä SMILES-nanopartikkeleiden valmistusta. Lisäksi tutkielmassa tarkastellaan analyyttisiä menetelmiä SMILES-nanopartikkeleiden optisten ominaisuuksien sekä koon määrittämiseksi. Tutkielmassa syvennytään erityisesti SMILES-nanopartikkeleiden fluoresoiviin ominaisuuksiin ja tehokkaisiin energiansiirtoprosesseihin, joiden tarkastelua pidetään tarpeellisina potentiaalisten biokuvantamissovellusten kannalta.