Poikien etunimet ja nimistön muutos Lehtimäen kappeliseurakunnassa 1860–1901 - Mäenpää, Jimi-Jaakko (2024)
Kandityöni tarkoituksena on analysoida Lehtimäen kappeliseurakunnan alueella aikavälillä 1860-1901 syntyneiden poikalasten nimistöä ja nimistön muutosta.