Kirjoita, kirjoita, kirjoita -podcast ammattikorkeakoulun opinnäytetyön tekstin tuottamisen tueksi - Jokelainen, Anna (2024)
Monimuototutkielman tavoitteena on luoda podcast-muodossa tukimateriaalia opinnäytetyön itsenäiseen kirjoittamiseen ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Podcast-materiaalin avulla pyritään tukemaan opinnäytetyön kirjoitusprosessissa tekstin tuottamista, joka ohjauksessa jää usein opiskelijan omalle vastuulle. Tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja kirjoittamiseen ja avata kirjoittamiseen liittyviä vääristyneitä käsityksiä, jotka estävät tekstin tuottamisen ja horjuttavat opiskelijan minäpystyvyyttä. Tarkoituksena ei ole korvata opinnäytetyön ohjausta, opintojaksoja tai jo olemassa olevan opetusmateriaalin sisältöjä, vaan monipuolistaa avointa oppimateriaalia tekstin tuottamisen tueksi auditiivisessa muodossa.