Lastensuojelun sosiaalityöntekijä isien osallisuuden edistäjänä - Nikki, Susanna (2024)
Tämän kandidaatintutkielman tehtävänä oli selvittää lastensuojelun isien osallisuuteen vaikuttavia tekijöitä ja erityisesti sitä, miten sosiaalityöntekijä voi edistää isien osallisuuden toteutumista lastensuojelun asiakkuuden aikana. Tutkielman teon lähtökohtana oli lastensuojelun asiakkaiden osallisuuden vahvistamisen merkityksellisyys, joka on tuotu esille useissa ajankohtaisissa raporteissa ja toimenpide-ehdotuksissa. Tässä tutkielmassa asiakkaan osallisuutta tarkasteltiin yksilön kokemuksena palvelutapahtuman eli kohtaamisen tasolla.