SaaS-yritysten menestystekijät - Rautakoski, Miika (2023)
Tämä tutkielma selvittää kirjallisuuskatsauksen avulla, mitkä ovat menestystekijät SaaS-yrityksissä. Aluksi käydään läpi termejä tutkielmaan liittyen. Tutkielmassa vertaillaan SaaS menestystekijöitä yleisesti koettuihin menestystekijöihin, jotka pätevät suureen osaan it-alan yrityksistä. Tämän tutkielman tarkoitus on selvittää menestystekijöitä SaaS-yrityksille, jotta kokonaiskuva onnistumiseen olisi selkeästi yhdessä paikassa. Tutkielmassa käy ilmi se, että menestystekijät vaikuttavat merkittävästi samalta kuin IT-alan menestystekijät, sillä tärkein osa tuotteen rakentamisen lisäksi on sen käyttöönoton onnistuminen.