Brändipääoman ilmentyminen työntekijävaikuttajien videoissa TikTok-alustalla - Väätänen, Frida (2024)
Tässä tutkimuksessa perehdytään syvemmälle työntekijävaikuttajien tuottamiin vide-osisältöihin TikTok-sovellusalustalla. Työntekijävaikuttajat ovat mielenkiintoinen, ja vai-kuttajamarkkinoinnin saralla uudempi tutkimuksen kohde. Työntekijävaikuttajien moti-vaattorit sisällöntuottamiseen ovat erilaiset kuin perinteisillä vaikuttajilla, sillä sisällön-tuotanto ei useinkaan perustu kaupallisten yhteistöiden tuottamiseen, eikä näin ollen mo-tivaattori toimintaan usein ole ainakaan suora taloudellinen hyötyminen.