Henkilökohtaisen tietämyksenhallinnan käyttö tietotyöläisen näkökulmasta – Haasteet ja mahdollisuudet - Impiö, Johannes (2024)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan henkilökohtaisen tietämyksenhallinnan soveltamista ja mahdollisuuksia tietotyöntekijöiden näkökulmasta. Digitaaliaikana tiedon eksponentiaalinen kasvu ja sen nopea leviäminen asettavat merkittäviä haasteita niin tietotyön ammatillisille kuin henkilökohtaisille tietoympäristöille. Tietotyöntekijät ovat nykyaikaisessa tietotaloudessa keskeisessä asemassa, ja heidän tehtävänään on hallita, tulkita ja hyödyntää tehokkaasti valtavia tietomääriä. Organisaatioiden kattavista tietämyksenhallintakäytännöistä huoli-matta yksittäisten tietotyöntekijöiden moninaisiin ja erikoistuneisiin vaatimuksiin räätälöityjä järjestelmiä tarvitaan edelleen pikaisesti.