Virtuaalinen vai fyysinen näppäimistö? Kirjoitusvälineiden vaikutukset käyttäjän suoriutumiseen lukivaikeuksien seulonnoissa - Stylman, Enni Mirjami (2024)
Niilo Mäki Instituutissa (NMI) on kehitetty sähköisiä testejä lukivaikeuksien seulontaan. Tähän kehitettyä ARVIO-järjestelmää on suositeltu käytettäväksi tietokoneella, mutta järjestelmä mahdollistaa tablettien käyttämisen. Tavoitteena oli tuottaa NMI:lle tietoa näppäimistöjen vaikutuksista DLS-lukivaikeusseuloissa suoriutumiseen laitteistosuosituksia ja ARVIO-järjestelmän kehitystä varten.