Käyttöpääoman hallinnan yhteys pienten ja keskisuurten yritysten kannattavuuteen finanssikriisin aikana - Niiranen, Tuomas Antti Tapio (2024)
Käyttöpääoman hallintaa on tutkittu jo usean vuosikymmenen ajan keskittyen pääasiassa suuriin yhtiöihin. Tämän lisäksi tutkitut ajanjaksot ovat olleet erinäisten talouskriisien ulkopuolella. Tällä pro gradu -tutkielmalla pyritään täyttämään edellä mainittuja aukkoja käyttöpääoman hallinnan tutkimuksessa. Tutkielmassa analysoidaan pienten ja keskisuurten yritysten käyttöpääoman hallinnan yhteyttä kannattavuuteen sekä nettokauppasyklin pituuteen vaikuttavia tekijöitä finanssikriisin aikana Suomessa.