Motivoivan haastattelun käyttö, vaikutukset ja palaute nuoriin kohdistuvassa sosiaalityössä : integratiivinen kirjallisuuskatsaus - Rossi, Johanna (2024)
Tarkastelen maisterintutkielmassani motivoivan haastattelun käyttöä, vaikutuksia ja palautetta nuoriin kohdistuvassa sosiaalityössä. Tutkielmani menetelmä on integratiivinen kirjallisuuskatsaus, jonka keinoin selvitän, millä tavoin motivoivaa haastattelua on käytetty nuorten ongelmiin puuttumisessa, minkälaisia vaikutuksia sillä on nuoriin ollut ja minkälaista palautetta siitä on nuorilta saatu. Tutkielmani teoriatausta on motivoivan haastattelun käsitteistö, periaatteet ja metodi.