Ekososiaalipolitiikka : systemaattinen katsaus empiirisen tutkimuksen tilaan - Vainikainen, Ira (2024)
Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa ekososiaalipolitiikan käsitteistön piirissä tehdyn empiirisen tutkimuksen kokonaiskuvaa ja erityisesti tutkimuskentässä olevia aukkoja. Ekososiaalipolitiikalla tarkoitetaan tässä työssä Mandellin (2022) määritelmän mukaisesti yhteiskuntapolitiikkaa, joka nimenomaisesti integroi sosiaalisen ja ekologisen kestävyyden kysymykset toisiinsa.