Критический дискурс-анализ двух новостных статей в "Новой газете" и "Комсомольской правде" о проблемах бездомных животных в России - Karakuleva, Yanika (2024)
Tässä kandidaattitutkielmassa tarkastellaan kahden eri lehden, “Novaja Gazeta” ja “Komsomol’skaja pravda” uutisartikkeleita aiheena kodittomiin eläimiin kohdistuvat ongelmat Venäjällä. Tutkimuksen tavoitteena on saada selville, millaiset kodittomiin eläimiin liittyvät diskurssit voidaan löytää meidän uutisartikkeleistamme ja kuinka diskurssien esittäminen voi vaikuttaa kohdeyleisöön ja heidän käsityksiinsä Venäjän yhteiskunnan tilasta.