Varhaisaikuisten kokemuksia elämänmuutoksista ja mielen hyvinvoinnin tukemisesta - Juurikoski, Emma; Lukka, Loviisa (2024)
Tässä pro gradu -tutkielmassa perehdytään varhaisaikuisuuden kehitysvaiheeseen ja mielen hyvinvoinnin tukemisen keinoihin. Tutkielmassa tarkastellaan varhaisaikuisuutta kehitysvaiheena, ja teoriatiedon sekä tutkimukseen osallistuneiden haastateltavien avulla pyrimme löytämään ja tuomaan ilmi keinoja, joilla varhaisaikuiset voivat tukea mielen hyvinvointia kompleksisen kehitysvaiheen aikana.