Tutkimus Iltalehden otsikkotestituloksista : tällaisia ovat menestyvät otsikot - Valtanen, Julia (2024)
Tämän maisterintutkielman tarkoitus oli selvittää, millaiset otsikot menestyvät Iltalehden otsikkotesteissä. Pyrkimyksenäni oli hahmottaa Iltalehden otsikkotestituloksia tarkastelemalla, millaiset piirteet tekevät iltapäivälehden verkko-otsikosta toimivan ja näin ollen otsikkotestissä voittavan. Tutkimusta motivoi selkeän tutkimusaukon täyttäminen ainutlaatuisen aineiston avulla sekä toimituksellisen lä-pinäkyvyyden ja näin yleisön luottamuksen lisääminen.