Jaksamisen diskurssit Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen COVID-19-epidemian vaikutusten asiantuntija-arvioissa biopolitiikan viitekehyksissä - Kuronen, Noora (2024)
Tässä maisterintutkielmassa tutkitaan kriittisesti yhteiskunnallista keskustelua jaksamisesta. Jaksamista tarkastellaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen COVID-19-epidemian vaikutusten asiantuntija-arvioista tulkittavista diskursseista biopoliittisessa viitekehyksessä. Tutkielman tavoitteena on selvittää, miten jaksamisesta puhutaan raporteissa. Koska jaksaminen on kansankielinen käsite, jota harvoin määritellään, tutkielmassa luodaan myös ymmärrystä siitä, mitä jaksaminen merkitsee.