Nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien osallisuus IPS-työhönvalmennuksessa : kuvaileva kirjallisuuskatsaus - Suomalainen, Saara (2024)
Tämän kandidaatintutkielman aiheena on nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien osallisuus IPS (Individual Placement and Support) -työhönvalmennuksessa. Tutkimustehtävänä on selvittää, millaisena nuorten aikuisten mielenterveyskuntoutujien osallisuus näyttäytyy IPS-työhönvalmennusta koskevissa tutkimuksissa. Osallisuutta pohditaan erityisesti toipumisorientaation viitekehyksestä.