Kehittämistutkimus Stora Enso Oulun tehtaalle: Digitaalisten työohjeiden ja koulutusmateriaalien konseptointi - Rantonen, Laura Emilia (2024)
Tässä kehittämistutkimuksessa tarkasteltiin Stora Enso Oulun tehtaan digitaalisten työohjeiden ja koulutusmateriaalien konseptointia. Tutkimuksen tarkoituksena oli tunnistaa parhaita käytäntöjä koulutusmateriaalien ja työohjeiden esitystavassa, sekä kehittää uusia lähestymistapoja, joilla parannetaan käyttäjäkokemusta ja tuetaan oppimista. Tutkimuksen tuloksena pyrittiin luomaan konkreettiset mallit digitaalisesta työohjeesta ja koulutusmateriaalista, sekä niiden tuottamisen tueksi suunnittelupohjat.