BODIPY-yhdisteiden platinakonjugaatit syöpälääkkeinä - Päivärinta, Suvi (2024)
Tämän kandidaatintutkielman tavoite on tutustua BODIPY-yhdisteiden platinakonjugaattien ominaisuuksiin syövän hoidossa. Tutkielman alkupuolella perehdytään BODIPY-yhdisteiden rakenteeseen, synteesiin ja ominaisuuksiin. Tutkielman lopussa keskitytään BODIPY-yhdisteiden platinakonjugaattien sovelluksiin syövän vastaisina lääkkeinä.