Lastensuojelun asiakkaisiin kohdistuva kaupallistettu seksuaaliväkivalta : integroiva kirjallisuuskatsaus seksuaalisen itsemääräämisoikeuden näkökulmasta tarkasteltuna - Mäläskä, Sanna (2024)
Tämän kandidaatintutkielman aihe on lastensuojelun asiakkaisiin kohdistuva kaupallistettu seksuaaliväkivalta, joka on Suomessa vähän tutkittu, mutta ammattilaisten keskuudessa tunnistettu ilmiö. Tutkielman tavoitteena on jäsentää, miten kaupallistettu seksuaaliväkivalta näyttäytyy lastensuojelussa varsinkin, kun sitä tarkastellaan nuorten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden näkökulmasta.