Varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijan pedagogisen kasvatusvuorovaikutuksen ja siihen liittyvän ymmärryksen tarkastelua - Valtonen, Tiia (2021)
Varhaiskasvatuksen laadun on todettu muodostuvan moninaisesti ja elävän jatkuvassa muutoksessa. Tämä on luonut tarvetta tarkastella pedagogisen osaamisen rakentumista instituutionaalisessa varhaiskasvatustyössä ja koulutuksessa.