Markkinoiden johtavat pelimoottorit - Lappalainen, Niilo (2024)
Tässä kanditutkielmassa tarkastellaan markkinoiden käytetyimpiä pelimoottoreita. Ensin tutkielmassa selvitetään lähdekirjallisuuden avulla, mitä pelimoottorit ovat. Lopuksi perehdytään siihen, mitkä ovat tämän hetken käytetyimmät pelimoottorit pelinkehityksessä ja millaisia ominaisuuksia näissä pelimoottoreissa on.