Vaativien erotilanteiden näkyminen lasta suojelevassa sosiaalityössä : millaisena lapsen etu näyttäytyy? - Virtanen, Ulla (2024)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää millaisia erityispiirteitä vaativat erotilanteet tuovat lasta suojelevan sosiaalityön piiriin sekä millaisena lapsen edun käsite lasta suojelevan sosiaalityön kontekstissa näyttäytyy vaativien erotilanteiden muissa yhteyksissä. Tutkielman teoreettis- käsitteellinen viitekehys rakentuu käsitteistä eron jälkeinen vanhemmuus, vaativa erotilanne, lasta suojeleva sosiaalityö ja lapsen etu.