Primitiiviset juuret ja niiden sovellukset - Mörsky, Matti (2024)
Tässä työssä tutkitaan primitiivisiä juuria ja niiden erilaisia sovelluksia. Sovelluksissa käydään läpi rationaalilukujen desimaaliesityksen ominaisuuksia, näennäissatunnauslukugeneraattorin teoriaa ja indeksiaritmetiikkaa.