Esikoisvanhempien ajatuksia toimivan vs. toimimattoman yhteisvanhemmuuden merkityksestä perheelle - Ahonen, Elina (2024)
Tutkielmassa tarkasteltiin vanhempien ajatuksia yhteisvanhemmuuden toimivuudesta vs. toimimattomuudesta. Tutkielman avulla haluttiin lisätä ymmärrystä, miten esikoislapsen vanhemmat ajattelivat yhteisvanhemmuuden merkityksestä vanhemmalle, parisuhteelle ja lapselle.