Representations of Finnish prime minister (2019-2023) Sanna Marin in Mail Online’s articles - Mattila, Essi-Matilda (2024)
Medialla on nykypäivänä yhä vahvempi rooli ihmisten elämässä. Media on helposti saavutettavissa, ja sekä nuorilla että vanhemmilla ihmisillä on mahdollisuus kuluttaa mediasisältöjä helposti ajasta tai paikasta riippumatta yhden laitteen avulla. Media yhdistää, viihdyttää, tiedottaa ja opettaa ihmisiä monissa asioissa ja tilanteissa. Ihmiset voivat lukea, katsoa ja kuunnella erilaista sisältöä useista eri lähteistä vain muutaman klikkauksen avulla.