Tavoitettavuus hajautetussa työssä : hajautetun tiimin jäsenten suhtautuminen työhön liittyvään tavoitettavuuteen - Lusenius, Jonna (2024)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena on tarkastella millaisia odotuksia hajautetun tiimin jäsenillä on työhön liittyvälle tavoitettavuudelle, ja millaisilla strategioilla he hallitsevat sitä. Tavoitettavuudella tarkoitetaan mahdollisuutta, tahtoa tai valmiutta olla muiden saavutettavissa viestintäteknologian avulla ja näihin yhteydenottoihin reagoimista. Tavoitettavuus on viestintäteknologian kehityksen myötä syntynyt ilmiö, jolla on erityinen rooli teknologiavälitteisessä ja maantieteellisesti hajautetussa työssä. Siksi hajautetun tiimin jäsenten käsityksiä työhön liittyvästä tavoitettavuudesta on merkityksellistä tarkastella.