Piiloasunnottomien nuorten asumispolut - Räty, Valma (2024)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on tuottaa suomenkielistä tietoa nuorten piiloasunnottomuuden ilmiöstä. Tavoitteena on tarkastella kirjallisuuskatsauksen keinoin millaisia piiloasunnottomien nuorten asumispolut ovat. Teoreettinen viitekehys tutkielmassa rakentuu David Claphamin asumispolun viitekehyksen ympärille. Asumispolun viitekehys ohjaa tarkastelemaa asumiselle annettua merkityksiä ja asenteita sekä kohtaamisia, jotka vaikuttavat polulla kulkemiseen.