West Side Story -musikaalin Broadway-tuotantojen julisteet visuaalisen viestinnän välineinä - Munukka, Veera (2024)
Tutkielma käsittelee West Side Story –musikaalin Broadway-tuotantojen julisteita visuaalisen viestinnän näkökulmasta. Julisteet ovat multimodaalisia, joten tutkielmassa käsitellään niitä myös sellaisina: tarkoituksena on selvittää julisteiden tekstien, kuvien ja niissä esiintyvien värien kautta sitä, millaisia viestejä ja asioita julisteilla pyritään viestimään. Tutkimusmenetelminä toimivat semioottinen kuva-analyysi ja multimodaalinen diskurssianalyysi, ja julisteiden elementtejä vertaillaan keskenään. Aineistoon kuuluu neljä julistetta, vuosilta 1957, 1980, 2009 ja 2020 ja jokainen niistä on eri tuotannosta.