"Tässäpä tulee sitten aivan käsittämätön tuote" : kaupallisessa yhteistyössä toteutettu blogikirjoitus tekstilajina - Väisänen, Netta (2024)
Tämä kandidaatintutkielma käsittelee kaupallisessa yhteistyössä toteutettujen kosmetiikka-aiheisten lifestyleblogitekstien tekstilajia niiden rakenteen ja viestinnällisen päämäärän näkökulmasta. Kaupalliset yhteistyöt ovat yleinen sosiaalisessa mediassa julkaistava sisältötyyppi, ja henkilökohtaista elämäänsä jakavien sisällöntuottajien markkinointi koetaan autenttisena ja helposti lähestyttävänä. Kaupallinen blogiteksti on sekä blogin että mainoksen alagenre.