Maakuntalehdissä pitkän uran tehneiden urheilutoimittajien kokemukset naisurheilu-uutisoinnista ja sen muutoksesta - Inkinen, Linda (2024)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tutkitaan urheilutoimittajien kokemuksia naisurheilun asemasta ja sen muutoksesta suomalaisissa sanomalehdissä. Tutkimus sijoittuu liikunnan yhteiskuntatieteiden oppiaineeseen, erityisesti liikuntasosiologiaan.