Kritiikkiminän monet kasvot : kirjoittajan representaatiot kirjallisuuskritiikissä - Mäkelä, Anni (2024)
Tässä tutkielmassa tarkastelen sitä, miten kirjoittajat viittaavat itseensä kirjallisuuskritiikeissä ja millainen oletuslukija teksteihin rakentuu kirjoittajan representaation rinnalle. Käytän tästä tekstiin rakentuvasta kirjoittajan representaatiosta käsitettä kritiikkiminä.