"Me ollaan opittu meistä pariskuntana" : parisuhteen muutos ja hoitaminen esikoislapsen synnyttyä - Arola, Anni (2024)
Tutkimukseni tavoitteena oli selvittää, minkälaisia muutoksia lapsen syntymä tuo vanhempien mielestä parisuhteeseen ja kuinka pariskunnat hoitavat pari-suhdettaan vauvavuoden aikana.