"I was a daisy fresh girl, and look what you've done to me" : Dolores Hazen puvustuksen analyysi elokuvasta Lolita (1997) - Ranta, Paula (2024)
Tutkielma käsittelee vuonna 1997 ilmestyneen Lolita-elokuvan puvustusta. Tarkastelun kohteena on Dolores Hazen eli Lolitan asut, joista on tehty visuaalinen ja narratiivinen analyysi.